Hogyan törölhetem a fiókomat?
Fiókja törlését az Irányítópulton, a Beállítások > Adatvédelem menüpontban kérheti. A megerősítést követően minden személyes adatát 30 napon belül véglegesen töröljük, ahogyan azt Adatvédelmi szabályzatunk előírja.
Megjegyzés: A korábban kutatási célokra felhasznált anonimizált adatokat feltételeinknek megfelelően megőrizzük, de ezek soha nem kapcsolhatók vissza Önhöz.
Nem találta, amit keresett?
Keressen további cikkeket, vagy forduljon közvetlenül hozzánk.