כיצד אני מוחק את החשבון שלי?
תוכל לבקש מחיקת חשבון מלוח הבקרה שלך תחת הגדרות > פרטיות. לאחר אישור, כל המידע האישי שלך יימחק לצמיתות תוך 30 יום, כנדרש במדיניות הפרטיות שלנו.
תוכל לבקש מחיקת חשבון מלוח הבקרה שלך תחת הגדרות > פרטיות. לאחר אישור, כל המידע האישי שלך יימחק לצמיתות תוך 30 יום, כנדרש במדיניות הפרטיות שלנו.