چگونه حساب کاربری خود را حذف کنم؟
میتوانید درخواست حذف حساب کاربری خود را از داشبورد و در بخش Settings > Privacy ثبت کنید. پس از تأیید، تمام دادههای شخصی شما طبق الزامات سیاست حریم خصوصی ما ظرف 30 روز برای همیشه حذف خواهد شد.
توجه: دادههای ناشناسشدهای که پیشتر برای اهداف پژوهشی استفاده شدهاند، مطابق شرایط ما نگهداری میشوند، اما هرگز نمیتوان آنها را به شما مرتبط کرد.
آنچه را به دنبالش بودید پیدا نکردید؟
مقالات بیشتری جستجو کنید یا مستقیماً با ما تماس بگیرید.