noesisnoesis

Cum îmi șterg contul?

Poți solicita ștergerea contului din Dashboard, la Setări > Confidențialitate. După confirmare, toate datele tale personale vor fi șterse definitiv în termen de 30 de zile, conform Politicii noastre de confidențialitate.

Notă: Datele anonimizate folosite anterior în scopuri de cercetare sunt păstrate conform termenilor noștri, dar nu pot fi niciodată legate înapoi de tine.

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Caută mai multe articole sau contactează-ne direct.

Cum îmi șterg contul? | Help Center | NOESIS