noesisnoesis

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Du kan be om sletting av kontoen din fra dashbordet under Innstillinger > Personvern. Når dette er bekreftet, blir alle personopplysningene dine slettet permanent innen 30 dager, slik personvernerklæringen vår krever.

Merk: Anonymiserte data som tidligere er brukt til forskningsformål, beholdes i henhold til vilkårene våre, men de kan aldri knyttes tilbake til deg.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk etter flere artikler, eller kontakt oss direkte.