noesisnoesis

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Du kan be om sletting av kontoen din fra dashbordet under Innstillinger > Personvern. Når dette er bekreftet, blir alle personopplysningene dine slettet permanent innen 30 dager, slik personvernerklæringen vår krever.

Merk: Anonymiserte data som tidligere er brukt til forskningsformål, beholdes i henhold til vilkårene våre, men de kan aldri knyttes tilbake til deg.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk etter flere artikler, eller kontakt oss direkte.

Hvordan sletter jeg kontoen min? | Hjelpesenter | NOESIS