Miten poistan tilini?
Voit pyytää tilisi poistamista Hallintapaneelista kohdasta Asetukset > Yksityisyys. Kun pyyntö on vahvistettu, kaikki henkilötietosi poistetaan pysyvästi 30 päivän kuluessa tietosuojakäytäntömme mukaisesti.
Huomaa: Tutkimustarkoituksiin aiemmin käytetyt anonymisoidut tiedot säilytetään ehtojemme mukaisesti, mutta niitä ei voida koskaan yhdistää sinuun.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Hae lisää artikkeleita tai ota meihin yhteyttä suoraan.