noesisnoesis

Hvordan sletter jeg min konto?

Du kan anmode om sletning af din konto fra dit Dashboard under Indstillinger > Privatliv. Når det er bekræftet, bliver alle dine personoplysninger slettet permanent inden for 30 dage, som krævet i vores privatlivspolitik.

Bemærk: Anonymiserede data, der tidligere er brugt til forskningsformål, opbevares i henhold til vores vilkår, men de kan aldrig kobles tilbage til dig.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg efter flere artikler, eller kontakt os direkte.