noesisnoesis

Hvordan sletter jeg min konto?

Du kan anmode om sletning af din konto fra dit Dashboard under Indstillinger > Privatliv. Når det er bekræftet, bliver alle dine personoplysninger slettet permanent inden for 30 dage, som krævet i vores privatlivspolitik.

Bemærk: Anonymiserede data, der tidligere er brugt til forskningsformål, opbevares i henhold til vores vilkår, men de kan aldrig kobles tilbage til dig.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg efter flere artikler, eller kontakt os direkte.

Hvordan sletter jeg min konto? | Hjælpecenter | NOESIS