Как да изтрия акаунта си?
Можеш да поискаш изтриване на акаунта си от таблото в Settings > Privacy. След потвърждение всички твои лични данни ще бъдат изтрити за постоянно в рамките на 30 дни, както изисква нашата Политика за поверителност.
Забележка: Анонимизираните данни, използвани преди това за изследователски цели, се съхраняват съгласно нашите условия, но никога не могат да бъдат свързани с теб.
Не намери това, което търсеше?
Търси още статии или се свържи с нас директно.