Ako zruším svoj účet?
O vymazanie účtu môžeš požiadať na svojom Dashboarde v časti Nastavenia > Súkromie. Po potvrdení budú všetky tvoje osobné údaje natrvalo vymazané do 30 dní, ako to vyžadujú naše Zásady ochrany osobných údajov.
Poznámka: Anonymizované údaje, ktoré boli predtým použité na výskumné účely, sa uchovávajú v súlade s našimi podmienkami, no nikdy ich nebude možné spätne priradiť k tebe.
Nenašiel/a si, čo si hľadal/a?
Vyhľadaj ďalšie články alebo nás kontaktuj priamo.