Jak usunąć moje konto?
Możesz poprosić o usunięcie konta z poziomu panelu, w sekcji Ustawienia > Prywatność. Po potwierdzeniu wszystkie twoje dane osobowe zostaną trwale usunięte w ciągu 30 dni, zgodnie z naszą Polityką Prywatności.
Uwaga: Zanonimizowane dane wykorzystane wcześniej do celów badawczych są przechowywane zgodnie z naszym regulaminem, ale nigdy nie można ich powiązać z tobą.
Nie znalazłeś tego, czego szukałeś?
Wyszukaj więcej artykułów lub skontaktuj się z nami bezpośrednio.