Kako mogu izbrisati svoj račun?
Brisanje računa možeš zatražiti na svojoj nadzornoj ploči pod Postavke > Privatnost. Nakon potvrde svi tvoji osobni podaci bit će trajno izbrisani u roku od 30 dana, kako to zahtijevaju naša Pravila o privatnosti.
Napomena: anonimizirani podaci koji su prethodno korišteni u istraživačke svrhe zadržavaju se u skladu s našim uvjetima, ali nikada se ne mogu ponovno povezati s tobom.
Nisi pronašao ono što tražiš?
Potraži još članaka ili nam se izravno javi.