Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου;
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας από τον Πίνακα ελέγχου, στο Ρυθμίσεις > Απόρρητο. Μόλις επιβεβαιωθεί το αίτημα, όλα τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά εντός 30 ημερών, όπως απαιτεί η Πολιτική Απορρήτου μας.
Σημείωση: Τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα που έχουν χρησιμοποιηθεί παλαιότερα για ερευνητικούς σκοπούς διατηρούνται σύμφωνα με τους όρους μας, αλλά δεν μπορούν ποτέ να συνδεθούν ξανά με εσάς.
Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;
Αναζητήστε περισσότερα άρθρα ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.