noesisnoesis

Jak smažu svůj účet?

O smazání účtu můžeš požádat na svém přehledu v části Nastavení > Soukromí. Po potvrzení budou všechny tvé osobní údaje do 30 dní trvale smazány v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Poznámka: Anonymizované údaje, které byly dříve použity pro výzkumné účely, zůstávají uchovány podle našich podmínek, ale nikdy je nebude možné znovu spojit s tebou.

Nenašel/nenašla jsi, co hledáš?

Vyhledej další články nebo se na nás obrať přímo.