noesisnoesis

Privasi Duo dan menamatkan Duo

Privasi anda dilindungi dalam Duo. Anda mengawal keputusan ujian yang hendak dikongsi; tiada apa-apa yang dikongsi tanpa tindakan jelas daripada anda. Jawapan mentah ujian anda tidak sekali-kali boleh diakses oleh pasangan Duo anda; hanya keputusan peringkat laporan yang anda pilih untuk dikongsi boleh dilihat.

Untuk menamatkan Duo, pergi ke Dashboard > Duo, pilih Duo tersebut dan pilih untuk membubarkannya. Kedua-dua pasangan akan dimaklumkan. Selepas pembubaran, akses yang dikongsi akan ditarik balik; kedua-dua pasangan tidak lagi dapat melihat keputusan yang pernah dikongsi melalui Duo. Keputusan ujian dan laporan individu anda kekal dalam papan pemuka peribadi anda tanpa terjejas sama sekali.

Tidak menemui apa yang anda cari?

Cari lebih banyak artikel atau hubungi kami secara terus.

Privasi Duo dan menamatkan Duo | Pusat Bantuan | NOESIS