Απόρρητο στο Duo και λήξη ενός Duo
Η ιδιωτικότητά σας προστατεύεται μέσα σε ένα Duo. Εσείς ελέγχετε ποια αποτελέσματα τεστ θα μοιραστείτε: τίποτα δεν μοιράζεται χωρίς τη δική σας ρητή ενέργεια. Οι ακατέργαστες απαντήσεις σας στα τεστ δεν είναι ποτέ προσβάσιμες στον/στη σύντροφο του Duo σας. Ορατά είναι μόνο τα αποτελέσματα σε επίπεδο αναφοράς που επιλέγετε να μοιραστείτε.
Για να τερματίσετε ένα Duo, μεταβείτε στην επιλογή Dashboard > Duo, επιλέξτε το Duo και επιλέξτε τη διάλυσή του. Και οι δύο σύντροφοι ειδοποιούνται. Μετά τη διάλυση, η κοινή πρόσβαση ανακαλείται: κανείς από τους δύο δεν μπορεί πλέον να δει μέσω του Duo τα αποτελέσματα που είχαν μοιραστεί προηγουμένως. Τα ατομικά αποτελέσματα και οι αναφορές των τεστ σας παραμένουν στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, εντελώς ανεπηρέαστα.
Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;
Αναζητήστε περισσότερα άρθρα ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.