Privacy in Duo en een Duo beëindigen
Je privacy is beschermd binnen een Duo. Jij bepaalt welke testresultaten je deelt. Er wordt niets gedeeld zonder jouw expliciete actie. Je ruwe testantwoorden zijn nooit toegankelijk voor je Duo-partner; alleen resultaten op rapportniveau die je zelf kiest om te delen, zijn zichtbaar.
Om een Duo te beëindigen, ga je naar Dashboard > Duo, selecteer je het Duo en kies je ervoor om het te ontbinden. Beide partners worden op de hoogte gebracht. Na ontbinding wordt de gedeelde toegang ingetrokken; geen van beide partners kan eerder gedeelde resultaten via het Duo nog zien. Je individuele testresultaten en rapporten blijven volledig onaangetast in je persoonlijke dashboard staan.
Niet gevonden wat je zocht?
Zoek naar meer artikelen of neem rechtstreeks contact met ons op.